Kremžská hořčice potěší Vaše chuťové pohárky mírně pálivo-nasládlou chutí s vyrovnanou příchutí koření.
Použití: Nejčastější využití kremžské hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g kremžské hořčice: |
|
Tuky |
8,2 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,4 g |
Sacharidy |
23,2 g |
z toho cukry |
16,5 g |
Bílkoviny |
6 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
778,7 kJ / 186,8 kcal |
Upozornění, uchovávání: Kremžskou hořčici skladujte při teplotě od 1-25°C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Celozrnná hořčice doplněná červeným vínem se hodí do kuchyně a jako příloha během grilování. Celozrnná hořčice je ideální dárek pro tatínka a dědečka. Bez konzervantů.
Speciální hořčice s vysokým obsahem hořčičného semínka s příměsí chilli papriček, vyrobená dle originální receptury.
Šťáva lisovaná z čerstvé Aloe vera s dužinou, dochucená kapkou citronu. Aloe Vera je rostlina obsahující mnoho důležitých látek, působí příznivě na imunitní systém, pročištění těla či proti napětí a únavě.
Dárkový balíček originálních produktů vytvořených dle znovuobjevených klášterních receptur. Balení obsahuje prebiotikum s obsahem legendárního kapucínského balzámu a samotný kapucínský balzám ve formě tinktury.