S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Tel.: +420 776 767 020    E-mail: info@klasterofficina.cz


Úvod » Produkty » Ovocné šťávy » 90% Šťáva z čerstvého RAKYTNÍKU s dužinou 300 g


        

90% Šťáva z čerstvého RAKYTNÍKU s dužinou 300 g

Šťáva z čerstvého rakytníku řešetlákového je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitamínu B a betakarotenu. Rakytník je přírodním multivitaminem a přispívá k přirozené obranyschopnosti a imunitě. Bez konzervantů.

skladem

 

top produkt

Skladem: Více než 10 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8595240704280
EAN kód: 8595240704280
naše cena bez DPH : 120,00 Kč (5,16 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
138,00 Kč (5,93 EUR)

do košíku:
  ks  

Použití: Šťávu z čerstvého rakytníku lze použít v neředěném stavu či naředěnou vodou.

 

Rakytník řešetlákový – přirozená obranyschopnost organismu; normální stav pokožky a trávení; normální činnost kardiovaskulárního systému; energie.

Rakytník je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitaminu B, betakarotenu – provitamin A. Jedná se o přírodní multivitamin. 

 

Zajímavosti o rakytníku:

Rakytník byl v Rusku nazýván "sibiřským zázrakem" nebo "citroníkem severu". V lidovém léčitelství Mongolska, Sibiře i některých oblastech Číny byl rakytník známý již v dávné minulosti. Rakytníková šťáva lisovaná z čerstvého Rakytníku řešetlákového dochucená špetkou fruktózy.

 

Složení: Rakytníková šťáva s dužinou 90 %, fruktóza 10 %. Bez konzervantů. Pasterováno.

 

Recepty:

Jablečný koktejl s rakytníkem

8 dl jablečného moštu
1 dl rakytníkové šťávy
3 lžičky medu

  1. Přísady spolu důkladně promícháme. Přidáme kostky ledu a můžete podávat.

 

Studená polévka z rakytníku a jablíčky.

270 g rakytníkové šťávy
730 ml vody
4 jablka
1 lžička bramborového škrobu

  1. Rakytníkovou šťávu spolu s vodou povaříme 10 až 15 minut.
  2. Ke vzniklé šťávě přidáme nadrobno nakrájená jablka, krátce povaříme.
  3. Do vroucí tekutiny přidáme škrob.
  4. Polévku podáváme studenou a na dochucení můžeme přidat zakysanou smetanu nebo šlehačku.

 

Průměrné výživové údaje na 100 g rakytníkové šťávy:

Sacharidy

15,11 g

z toho cukry

12,42 g

Tuky

2,18 g

z toho nasycené mastné kyseliny

>0,1 g

Bílkoviny

0,67 g

Sůl

0 g

Energetická hodnota

73,79 kcal (314,21 kJ)

 

Upozornění, uchovávání: Šťávu z čerstvého rakytníku s dužinou před použitím protřepejte! Usazenina je součástí výrobku a není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.

Rakytníkovou šťávu neskladujte na slunci. Skladovat při teplotě 4-25 °C. Chránit před mrazem.

Nejprodávanější


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZmE5YT