Úvod » Produkty » Džemy, pomazánky » Extradžem ŠÍPEK 300 g
Použití: Extradžem šípek lze použít na různé pečivo, ke slepování vánočního cukroví (především linecké,...), slazení čaje nebo jako ochucení jogurtů, tvarohů a různých kaší. Šípkový džem je vynikající také pro výrobu šípkové omáčky nebo jako doplněk k sýrům, především k čerstvému kozímu sýru.
Růže šípková (Šípek - Rosa canina) – antioxidant; přirozená obranyschopnost; normální činnost močového měchýře, ledvin, trávení a dýchacího systému; normální stav pokožky a kloubů.
Složení: Fruktóza 40 %, plody růže šípkové (šípek) 50 %, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin.
OVOCNÁ SLOŽKA NOVĚ POUZE ŠÍPEK, BEZ PŘÍDAVKU JABLEK ČI CITRONU. ZVÝŠENÝ OBSAH OVOCNÉ SLOŽKY, SNÍŽENÝ OBSAH CUKRU.
Extra džem šípek je sterilovaný a na 100 g výrobku bylo použito 50 g ovoce (šípku). Ve 100 g výrobku je 40 g fruktózy.
Průměrné výživové údaje |
100 g |
Sacharidy |
46,26 g |
z toho cukry |
40,74 g |
Tuky |
0,06 g |
Bílkoviny |
0,69 g |
Vláknina |
1,99 g |
Energetická hodnota |
765 kJ / 183 kcal |
Upozornění: Extra džem šípek skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 – 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce do 10 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Minimální trvanlivost do konce: viz uzávěr.
Nejprodávanější
Celozrnná hořčice doplněná červeným vínem se hodí do kuchyně a jako příloha během grilování. Celozrnná hořčice je ideální dárek pro tatínka a dědečka. Bez konzervantů.
Sladký bylinný likér pro dámy z extraktu květů růže stolisté (Rosa centifolia). Růže přispívá k normálnímu dýchání, trávení a duševní rovnováze. Z bioaktivních látek růže stojí za zmínku éterický olej, třísloviny a anthokyanová barviva.
Dárkový balíček gurmánských hořčic obsahuje celozrnnou, kremžskou a plnotučnou hořčici bez konzervantů. Vhodné pro gurmána, kuchaře, maminku a tatínka jako dárek nebo příloha ke grilování.
100% makový olej lisovaný za studena je vyroben ze semínka modrého máku pěstovaného v České republice. Makový olej je bohatý především na esenciální mastné kyseliny a najde své využití ve studené kuchyni.