Kvalitní hořčice s velkým obsahem hořčičného semínka s nádechem červeného vína.
Použití: Nejčastější využití celozrnné hořčice s červeným vínem je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček. Patří mezi nezbytné doplňky grilovací sezóny.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, červené víno, fruktóza, sůl, směs bylin. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g celozrnné hořčice: |
|
Tuky |
11,39 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,52 g |
Sacharidy |
24,65 g |
z toho cukry |
15,06 g |
Bílkoviny |
8,32 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
991,10 kJ / 236,7 kcal |
Upozornění, uchovávání: Celozrnnou hořčici s červeným vínem skladujte při teplotě od 1 - 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Benediktinský bylinný likér je vyroben podle starých receptur a obsahuje přes třicet druhů léčivých rostlin. Dlouhodobé zrání benediktinského likéru dává produktu nedosažitelnou příjemnou aromatickou vůni s jemnou nahořklou nevtíravou chutí.
Benediktinský bylinný extrakt ze zázvoru lékařského (Zingiber officinale) ve formě sirupu přispívá k normálnímu trávení, dýchání a působí protizánětlivě. Dále podporuje imunitní systém a zdraví během cestování (antiemetikum). Bez konzervantů.
Benediktínské prebiotikum s extraktem šípku a čekankovým inulinem. Prebiotikum Šípek je unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Obohaceno o vitamín C.
Benediktinské prebiotikum s extraktem rakytníku a čekankovým inulinem. Unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Prebiotikum s příchutí rakytníku je obohaceno o vitamín C.