Úvod » DŽEMY, POMAZÁNKY » Ovocná pomazánka GOJI 300 g


        

Ovocná pomazánka GOJI 300 g

Nezaměnitelnou příchuť ovocné pomazánky Goji si vychutnáte s croissantem, francouzskou bagetou, vánočkou, bílým toustem nebo při přípravě müsli. Příchuť Goji se hodí k dochucení jogurtů, krémů, dezertů a jako náplň do palačinek, lívanců nebo buchet.

skladem

 

Skladem: Více než 10 ks
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 8595240702729
EAN kód: 8595240702729
naše cena bez DPH : 56,52 Kč (2,26 EUR)
naše cena s DPH (15 %):
65,00 Kč (2,60 EUR)

do košíku:
  ks  

Použití: Nezaměnitelnou příchuť ovocné pomazánky Goji si vychutnáte s croissantem, francouzskou bagetou, vánočkou, bílým toustem nebo při přípravě müsli. Příchuť Goji se hodí k dochucení jogurtů, tvarohových krémů, dezertů a jako náplň do palačinek, lívanců nebo buchet.

 

Goji (Kustovnice čínská) – Obsahuje antioxidanty, vitamíny, minerály, polysacharidy, monosacharidy, nenasycené mastné kyseliny, vápník, železo, vitamíny A, C, E, B1, B2, B3. Vitamin A přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke správné funkci imunitního systému. Vitamín B1 přispívá k normální činnosti srdce. 

 

Plody kustovnice čínské (Goji) jsou v posledních letech označovány za superpotravinu, a to vzhledem ke svým účinkům na zdraví, nutričním hodnotám a množství obsažených vitamínů.

 

Složení: Fruktóza 50 %, plody kustovnice čínské (goji) 34 %, jablka 9 %, voda, citronová šťáva 7 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin.

 

Ovocná pomazánka Goji je sterilovaná a na 100 g výrobku bylo použito 50 g ovoce. Ve 100 g výrobku je 50 g fruktózy.

 

Průměrné výživové údaje na 100 g: 

Sacharidy

57,58 g

z toho cukry

54,19 g

Tuky

0,14 g

Bílkoviny

1,09 g

Vláknina

0,57 g

Energetická hodnota

992 kJ / 237 kcal

 

Upozornění: Ovocnou pomazánku Goji skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 – 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce do 10 °C. Ovocnou pomazánku s příchutí Goji (Kustovnice čínské) nevystavujte přímému slunečnímu záření. Minimální trvanlivost do konce: viz uzávěr.

NmNiMjllM