Kvalitní hořčice s velkým obsahem hořčičného semínka s nádechem červeného vína.
Použití: Nejčastější využití celozrnné hořčice s červeným vínem je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček. Patří mezi nezbytné doplňky grilovací sezóny.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, červené víno, fruktóza, sůl, směs bylin. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g celozrnné hořčice: |
|
Tuky |
11,39 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,52 g |
Sacharidy |
24,65 g |
z toho cukry |
15,06 g |
Bílkoviny |
8,32 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
991,10 kJ / 236,7 kcal |
Upozornění, uchovávání: Celozrnnou hořčici s červeným vínem skladujte při teplotě od 1 - 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Rakytníkový olej je cenným zdrojem komplexu nasycených mastných kyselin, Ꞵ-karotenu a vitamínu E.
Benediktinský bylinný extrakt z Menofytu ve formě sirupu obohacený o vitamín C je vhodný pro ženy v období přechodu. Směs bylin přispívá k hormonální rovnováze, menopauzálnímu komfortu a úlevě při premenstruačním syndromu. Bez konzervantů.
Benediktinský bylinný extrakt Laktofyt ve formě sirupu a kombinace jeho bylin je určena pro kojící matky a má pozitivní vliv na laktaci (kojení), přispívá k dobrému trávení, vylučování vody z organismu. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C.
Worcestrová omáčka je vhodná ke grilovanému masu, steakům a k ochucení dušeného masa, zvěřiny, bifteků, ryb a salátů.