Úvod » Produkty » Ovocné šťávy » 90% Šťáva z čerstvé ARONIE 300 g
Použití: Šťávu z čerstvé aronie lze použít v neředěném stavu či naředěnou vodou.
Aronie černá (černý jeřáb / temnoplodec černoplodý) je přírodním antioxidantem, obsahuje vysoké množství vitamínu.
Zajímavosti o aronii:
Purpurově černé jedlé plody, jsou velmi populární především pro vysoký výskyt antioxidantů, tříslovin, vitamínů (C , E , K , B1 , B2 , B6 , B5) a rutinu. Plody (malvice) jsou také zdrojem velkého množství fialového barviva (anthokyanů) a flavonoidů. Rostlina má schopnost koncentrovat ve svých plodech některé minerály, zejména jód.
Složení: Aroniová šťáva 90 %, fruktóza 10 %. Bez konzervantů. Pasterováno.
Recepty:
Horká Aronie
300 ml aroniové šťávy
200 ml vody
1 lžíce hnědého cukru
3 hřebíčky
1 badyán
1 rulička skořice
1⁄2 pomeranče
4 cl rumu (volitelné)
Průměrné výživové údaje na 100 g aroniové šťávy: |
|
Sacharidy |
21,87 g |
z toho cukry |
16,83 g |
Tuky |
0,09 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
<0,09 g |
Bílkoviny |
0,18 g |
Sůl |
0 g |
Energetická hodnota |
84,63 kcal (354,81 kJ) |
Upozornění, uchovávání: Šťávu z čerstvé aronie před použitím protřepejte! Usazenina je součástí výrobku a není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů. Šťávu Aronie neskladujte na slunci. Skladovat při teplotě 4-25 °C. Chránit před mrazem.
Nejprodávanější
Dárkový balíček originálních produktů vytvořených dle znovuobjevených klášterních receptur. Balení obsahuje prebiotikum s obsahem legendárního kapucínského balzámu a samotný kapucínský balzám ve formě tinktury.
Sladký bylinný likér pro dámy z extraktu květů růže stolisté (Rosa centifolia). Růže přispívá k normálnímu dýchání, trávení a duševní rovnováze. Z bioaktivních látek růže stojí za zmínku éterický olej, třísloviny a anthokyanová barviva.
Benediktinský bylinný extrakt Laktofyt ve formě sirupu a kombinace jeho bylin je určena pro kojící matky a má pozitivní vliv na laktaci (kojení), přispívá k dobrému trávení, vylučování vody z organismu. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C.
Šťáva z čerstvého rakytníku řešetlákového je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitamínu B a betakarotenu. Rakytník je přírodním multivitaminem a přispívá k přirozené obranyschopnosti a imunitě. Bez konzervantů.