Úvod » Produkty » Ovocné šťávy » 80% Šťáva z čerstvého ZÁZVORU s citronem 300 g
Použití: Šťávu lze použít v neředěném stavu či naředěnou vodou. Dále je možné šťávu využít i k přípravě marinád na maso, při přípravě alkoholických a nealkoholických nápojů, koktejlů nebo čaje..
Zázvor lékařský – normální trávení; přirozená obranyschopnost (imunitní systém); zdraví během cestování (antiemetikum); normální funkce dýchacích cest; působí protizánětlivě; normální hladina cukru v krvi a činnost kardiovaskulárního systému; přirozený antioxidant.
Zajímavosti o zázvoru:
Zázvor lékařský je rostlinou používanou po staletí v tradiční čínské medicíně. Zázvorová šťáva lisovaná z čerstvého zázvoru dochucená citronem a špetkou fruktózy.
Složení: čerstvá zázvorová šťáva 80 %, fruktóza 18 %, koncentrovaná citronová šťáva (45brix) 2%. Bez konzervantů. Pasterováno.
Recepty:
Zázvorová limonáda
Zázvorové Mojito
Průměrné výživové údaje na 100 g zázvorové šťávy: |
|
Sacharidy |
31,2 g |
z toho cukry |
18,14 g |
Tuky |
0,58 g |
z toho nasycené tuky |
0 g |
Bílkoviny |
1,48 g |
Sůl |
1,61 g |
Energetická hodnota |
508 kJ / 138,6 kcal |
Upozornění, uchovávání: Šťávu z čerstvého zázvoru před použitím protřepejte! Usazenina je součástí výrobku a není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.
Zázvorovou šťávu neskladujte na slunci. Skladovat při teplotě 4-25 °C. Chránit před mrazem.
Nejprodávanější
Alkoholový dezinfekční přípravek na ruce se zvláčňující složkou a okamžitou účinností.
Bylinné kapky (tinktura) pro podporu Vašeho zdraví. Receptura výrobku je inspirovaná historickým receptem řádu Kapucínů z doby Rudolfa II. Výroba obnovena po 70 letech.
Šťáva z čerstvého rakytníku řešetlákového je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitamínu B a betakarotenu. Rakytník je přírodním multivitaminem a přispívá k přirozené obranyschopnosti a imunitě. Bez konzervantů.
Sladký bylinný likér pro dámy z extraktu květů růže stolisté (Rosa centifolia). Růže přispívá k normálnímu dýchání, trávení a duševní rovnováze. Z bioaktivních látek růže stojí za zmínku éterický olej, třísloviny a anthokyanová barviva.