Kremžská hořčice potěší Vaše chuťové pohárky mírně pálivo-nasládlou chutí s vyrovnanou příchutí koření.
Použití: Nejčastější využití kremžské hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g kremžské hořčice: |
|
Tuky |
8,2 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,4 g |
Sacharidy |
23,2 g |
z toho cukry |
16,5 g |
Bílkoviny |
6 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
778,7 kJ / 186,8 kcal |
Upozornění, uchovávání: Kremžskou hořčici skladujte při teplotě od 1-25°C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Benediktinský bylinný likér je vyroben podle starých receptur a obsahuje přes třicet druhů léčivých rostlin. Dlouhodobé zrání benediktinského likéru dává produktu nedosažitelnou příjemnou aromatickou vůni s jemnou nahořklou nevtíravou chutí.
Kremžská hořčice najde své využití v kuchyni či jako dárek pro tatínka, dědečka. Kremžská hořčice má mírně pálivo-nasládlou chuť s příchutí koření. Bez konzervantů.
Harmonizovaná bylinná směs extraktu Bronchofyt ve formě sirupu dle tradiční benediktinské receptury. Obsažený vitamin C a extrakty z bylin přispívají k normální funkci imunitního systému a dýchání.
Speciální hořčice s vysokým obsahem hořčičného semínka a s příměsí sušených rajčat, vyrobená dle originální receptury.