Kremžská hořčice potěší Vaše chuťové pohárky mírně pálivo-nasládlou chutí s vyrovnanou příchutí koření.
Použití: Nejčastější využití kremžské hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g kremžské hořčice: |
|
Tuky |
8,2 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,4 g |
Sacharidy |
23,2 g |
z toho cukry |
16,5 g |
Bílkoviny |
6 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
778,7 kJ / 186,8 kcal |
Upozornění, uchovávání: Kremžskou hořčici skladujte při teplotě od 1-25°C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Harmonizovaná bylinná směs extraktu Bronchofyt ve formě sirupu dle tradiční benediktinské receptury. Obsažený vitamin C a extrakty z bylin přispívají k normální funkci imunitního systému a dýchání.
Za studena lisovaný olej, vyrobený z české hořčice černé (Sinapis nigra).
Dárkový balíček gurmánských hořčic obsahuje celozrnnou, kremžskou a plnotučnou hořčici bez konzervantů. Vhodné pro gurmána, kuchaře, maminku a tatínka jako dárek nebo příloha ke grilování.
Benediktinský bylinný extrakt z Jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata) ve formě sirupu díky účinným látkám přispívá k normální funkci dýchacích cest, střevního traktu (mikroflóra) a trávení. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C.