Kremžská hořčice potěší Vaše chuťové pohárky mírně pálivo-nasládlou chutí s vyrovnanou příchutí koření.
Použití: Nejčastější využití kremžské hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g kremžské hořčice: |
|
Tuky |
8,2 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,4 g |
Sacharidy |
23,2 g |
z toho cukry |
16,5 g |
Bílkoviny |
6 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
778,7 kJ / 186,8 kcal |
Upozornění, uchovávání: Kremžskou hořčici skladujte při teplotě od 1-25°C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Benediktinský bylinný extrakt z černého bezu (Sambucus nigra) přispívá k normální funkci dýchacího systému a normální hladině glukózy v krvi. Černý bez je přírodním antioxidantem a napomáhá přirozené odolnosti organismu. Bez konzervantů.
Benediktinské prebiotikum s extraktem rakytníku a čekankovým inulinem. Unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Prebiotikum s příchutí rakytníku je obohaceno o vitamín C.
Rakytníkový olej je cenným zdrojem komplexu nasycených mastných kyselin, Ꞵ-karotenu a vitamínu E.
Benediktinské prebiotikum s extraktem brusinky a čekankovým inulinem. Unikátní cucavá pastilka, která napomáhá normální funkci střevního traktu a zažívání. Prebiotikum brusinka je obohaceno o vitamín C.