Speciální de luxe edice uzené hořčice s vysokým obsahem hořčičného semínka, ochucená přírodním aromatem kouře z tvrdého dřeva, vyrobená dle originální receptury. Hořčice je mletá na tradičních kamenných mlýnech.
Použití: Nejčastější využití zauzené hořčice je v kuchyni jako dochucovadlo k uzeninám, masům, do dresinků, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček. Patří také mezi nezbytné doplňky grilovací sezóny.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, červené víno, fruktóza, sůl, směs bylin a koření, přírodní kouřové aroma. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g zauzené hořčice: |
|
Tuky |
11,39 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,52 g |
Sacharidy |
24,65 g |
z toho cukry |
15,06 g |
Vláknina |
3,90 |
Bílkoviny |
8,32 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
991,18 kJ / 236,79 kcal |
Upozornění, uchovávání: Skladujte při teplotě od 1 - 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Benediktinský bylinný extrakt Laktofyt ve formě sirupu a kombinace jeho bylin je určena pro kojící matky a má pozitivní vliv na laktaci (kojení), přispívá k dobrému trávení, vylučování vody z organismu. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C.
Benediktinský bylinný likér je vyroben podle starých receptur a obsahuje přes třicet druhů léčivých rostlin. Dlouhodobé zrání benediktinského likéru dává produktu nedosažitelnou příjemnou aromatickou vůni s jemnou nahořklou nevtíravou chutí.
Celozrnná hořčice doplněná červeným vínem se hodí do kuchyně a jako příloha během grilování. Celozrnná hořčice je ideální dárek pro tatínka a dědečka. Bez konzervantů.
Benediktinský bylinný likér je vyroben podle starých receptur a obsahuje přes třicet druhů léčivých rostlin. Dlouhodobé zrání benediktinského likéru dává produktu nedosažitelnou příjemnou aromatickou vůni s jemnou nahořklou nevtíravou chutí.