Úvod » Produkty » Džemy, pomazánky » Ovocná pomazánka RŮŽE 300 g
Použití: Ovocnou pomazánku z růží a její neobvyklou chuť si vychutnáte při snídani, na palačinkách, tvarohových moučnících nebo jako náplň do koblihů, makronek, dortů, drobného pečiva. Pomazánka z růží se hodí také ke slazení čaje nebo jako přeliv francouzského toustu. Příchuť růží je vhodná k sýrům a masitým pokrmům.
Růže stolistá – normální funkce dýchacího a kardiovaskulárního systému; gynekologické zdraví (plodnost); trávení; normální stav pokožky a zraku; menopauzální komfort; duševní rovnováha.
Složení: Fruktóza 50 %, voda, květy růže stolisté 9 %, citronová šťáva 12 %, jablka 10 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin.
Ovocná pomazánka růže je sterilovaná a na 100 g výrobku bylo použito 31 g ovoce (růže). Ve 100 g výrobku je 50 g fruktózy.
Průměrné výživové údaje |
100 g |
Sacharidy |
53,07 g |
z toho cukry |
50,92 g |
Tuky |
0,07 g |
Bílkoviny |
0,08 g |
Vláknina |
0,43 g |
Energetická hodnota |
903 kJ / 216 kcal |
Upozornění: Růžovou ovocnou pomazánku z okvětních lístků růže skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 – 28 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce do 10 °C. Ovocnou pomazánku z růží nevystavujte přímému slunečnímu záření. Minimální trvanlivost do konce: viz uzávěr.
Nejprodávanější
Dárkový balíček originálních produktů vytvořených dle znovuobjevených klášterních receptur. Balení obsahuje prebiotikum s obsahem legendárního kapucínského balzámu a samotný kapucínský balzám ve formě tinktury.
Šťáva z čerstvého rakytníku řešetlákového je bohatým zdrojem vitamínu C, komplexu vitamínu B a betakarotenu. Rakytník je přírodním multivitaminem a přispívá k přirozené obranyschopnosti a imunitě. Bez konzervantů.
Bylinné kapky (tinktura) pro podporu Vašeho zdraví. Receptura výrobku je inspirovaná historickým receptem řádu Kapucínů z doby Rudolfa II. Výroba obnovena po 70 letech.
100% makový olej lisovaný za studena je vyroben ze semínka modrého máku pěstovaného v České republice. Makový olej je bohatý především na esenciální mastné kyseliny a najde své využití ve studené kuchyni.