Plnotučná hořčice je charakteristická svou hladkou konzistencí jemně mletého hořčičného semínka. Svou příjemně palčivou chutí si vydobyla první příčku v oblíbenosti mezi všemi druhy hořčic.
Použití: Nejčastější využití plnotučné hořčice je v kuchyni jako ochucovadlo k uzeninám, masům, do dresingů, majonéz, salátů, pomazánek, studených i teplých omáček. Patří mezi nezbytné doplňky grilovací sezóny.
Složení: hořčičné semeno, vinný ocet, voda, fruktóza, sůl, směs bylin a koření. Bez konzervantů.
Průměrné výživové údaje na 100 g plnotučné hořčice: |
|
Tuky |
8,09 g |
z toho mastné kyseliny nasycené |
0,37 g |
Sacharidy |
13,58 g |
z toho cukry |
6,96 g |
Bílkoviny |
5,84 g |
Sůl |
3,50 g |
Energetická hodnota |
612,67 kJ / 146,35 kcal |
Upozornění, uchovávání: Plnotučnou hořčici skladujte při teplotě od 1 - 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce do 10 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Nejprodávanější
Speciální hořčice s vysokým obsahem hořčičného semínka s příměsí čerstvého kopru, vyrobená dle originální receptury.
Dárkový balíček originálních produktů vytvořených dle znovuobjevených klášterních receptur. Balení obsahuje prebiotikum s obsahem legendárního kapucínského balzámu a samotný kapucínský balzám ve formě tinktury.
Worcestrová omáčka je vhodná ke grilovanému masu, steakům a k ochucení dušeného masa, zvěřiny, bifteků, ryb a salátů.
Benediktinský bylinný extrakt z Menofytu ve formě sirupu obohacený o vitamín C je vhodný pro ženy v období přechodu. Směs bylin přispívá k hormonální rovnováze, menopauzálnímu komfortu a úlevě při premenstruačním syndromu. Bez konzervantů.